AMADO függőfotel

AMADO függőfotel

17.900 Ft
Miért pont a bútorlak?


Tökéletes szállítás

Megrendelését megbízható partnereink szállítják házhoz.

Raktárkészlet

Több mint 4000 termékünk van raktáron.
Nálunk nem kell várni hónapokat, a
kiválasztott áru 7-10 napon belül Önnél van.


Bútorlak webáruház - ahol a bútorok otthon vannak


Lakásunk kényelmét és otthonosságát bizony jelentős mértékben meghatározzák a helyiségekben található bútorok. Ha komfortosak, minőségiek és még esztétikusak is, nemcsak a család mindennapjai válnak örömtelivé, de vendégeink, barátaink is szívesebben töltik nálunk az időt. A Bútorlak webáruházban otthona minden szobájába talál első osztályú és stílusos bútorokat, melyeket kedvező díjak mellett szállítunk ki Önnek. Böngéssze végig a felhozatalt!


Nappali, az otthon lelke

Gyermekeivel, párjával itt tölti a legtöbb időt, és egy baráti összejövetelnek is ez a színhelye. Legyen szó esti tévénézésről, meghitt borozgatásról vagy egy izgalmas társasjáték-partiról, a nappali bútor biztosítja a szükséges kényelmet és praktikumot. Kínálatunkban a komódok, polcok és TV-asztalok mellett nappali sorok is szerepet kaptak, melyekkel könnyedén egységes miliőt alakíthat ki a szobában. Akár a letisztultabb korszerű formákért dobban meg a szíve, akár a klasszikusabb polgári stílusért, lapra szerelt, könnyen összeállítható szettjeink le fogják venni a lábáról!

A nappali bútoron belül is kiemelt szerepet kapnak az optimális méretű, dizájnos dohányzóasztalok, hiszen ezeken tároljuk a filmezéshez a rágcsálnivalót, ezen játszanak a gyerekek, és ha még egy kis munka vár ránk este, a laptopot is erre tesszük. Éppen ezért kiemelkedően a kifogástalan anyagok használata és természetesen a szemgyönyörködtető dizájn. A termékpalettán szereplő dohányzóasztalok mindhárom kitételnek tökéletesen megfelelnek, akár fa-, akár fémbútorról van szó, kerek, négyzet vagy ovális kialakításban.


Hálószobatitkok

A titok igen egyszerű: a hálószoba bútor legyen komfortos, biztosítsa a nyugodt pihenést és alvást, és legyen összhangban a lakás többi részével. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a kiszemelt franciaágy, gardrób- vagy éjjeliszekrény tökéletesen illeni fog otthona miliőjébe. Nálunk akár az ágyrácsot és a matracot is beszerezheti egyetlen kattintással, míg az ízléses komplett összeállítások költséghatékony megoldást jelentenek. Aludjon jól új hálószoba bútora kényelmében!


Az előszoba otthonunk címere

Az előszobák általában kisméretű, sokszor szűk helyiségek, mégis ezt látjuk mi és vendégeink is elsőnek a lakásba érve. Bebútorozásuk nem egyszerű feladat, hiszen könnyen válnak túlzsúfolttá, ami nem csak esztétikai hátrányt jelent, de a használhatóságot is jelentősen csökkenti. A Bútorlak webshop előszoba bútorai között szemezgetve bármilyen mérető helyiségbe megtalálhatja a tökéletesen passzoló fogast, cipőszekrényt vagy éppen pihenő fotelt. A hibátlan megjelenés mellett ezeknél a bútoroknál a könnyű mozgathatóság és praktikum játszott nagy szerepet a tervezés során.


8 óra munka, 8 óra kényelem

Rohanó világunkban egyre több időt töltünk munkahelyünkön, így nem mindegy, milyen bútorokat választunk az irodába. Az íróasztal mérete és magassága, a forgószék ergonómiája vagy éppen a polcok kialakítása jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy ne érezzük fárasztónak a munkanapokat. Import irodabútoraink között Ön is meg fogja találni azokat a modelleket, melyek nemcsak ízléséhez, de napi rutinjához is remekül passzolnak!


Találja meg álmai bútorait a Bútorlak webáruházban! A cseh, lengyel, dán és német termékek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, a változatos stíluskínálatnak köszönhetően pedig a modern és hagyományos megoldások hívei is berendezhetik otthonukat termékpalettánkból. Gyors és kedvező árú szállítás, óriási kínálat. Köszönjük, hogy minket választ!