Összeállítások


Nappali – ahol a fontos dolgok történnek

Otthonunk közösségi tere a nappali. Itt gyűlik össze a család beszélgetni, társasjátékozni, ünnepelni, itt bulizunk a barátainkkal, itt tévézünk és olvasgatunk a kanapén fekve, vagyis a nappali az otthoni kikapcsolódás és pihenés egyik legfőbb színtere. Funkcióját és elhelyezkedését tekintve ez a helyiség otthonunk központja, ezért nagyon fontos, hogy kiszolgálja az igényeinket: ehhez mérten szokás kialakítani a stílusát, és berendezni különféle bútorokkal.

Nappali sor, a praktikum záloga

A nappali szekrénysorok a kifejezetten praktikus bútordarabok táborát erősítik. Noha számtalan variációban érhetők el, bizonyos tekintetben egy kaptafára készülnek. Úgy tűnik, a tervezők is alapvetően pakolási felületként tekintenek rájuk. Rendszerint az elemes sor közepén alakítanak ki helyet a televíziónak és a zenelejátszónak, két oldalra pedig polcok és zárható szekrények kerülnek könyveknek, nippeknek, egyebeknek.
Akárhogy is, a nappali sor esetében leginkább a stílus ad teret a játéknak: különböző formákkal és színekkel megteremthető a klasszikus, modern vagy elegáns megjelenés, de funkcióját tekintve minden nappali sor ugyanazt a szerepet tölti be. Éppen ezért azok, akik szívesen rendszerezik a holmijukat, és kényesen ügyelnek a rendre, mindenképp fontolják meg e praktikus bútordarab beszerzését!